Skip to main content

Produkt/zakłady bukmacherskie/recenzje

Rekomendacja
Bonusrelacja CrowdTrading na kontach VIP
WarunkiKontrakty CFD są złożonymi instrumentami finansowymi i korzystanie z nich wiąże się z wysokim ryzykiem szybkiej utraty środków pieniężnych z powodu stosowania dźwigni finansowej. Inwestując w kontrakty CFD u tego dostawcy, 69.7% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze. Należy upewnić się, że rozumiesz, jak działają kontrakty CFD i zastanowić się, czy możesz sobie pozwolić na podjęcie wysokiego ryzyka utraty pieniędzy.
Min. Depozyt450$
Maks. Dźwignia1:400 dla głównych par walutowych, ropy czy złota
Konto demoTAK
Metody płatnościVisa, Maestro, MasterCard, Diners Club, Paysafecard, Skrill, Neteller, NeoSurf, Przelewy24
WalutyEUR, GBP, USD, AUD, JPY
Opłaty za kontoinactivity fee: 100$ co każde 45 dni
Samouczki i bank wiedzyTAK
LicencjaCypr
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 19/10/2020
Lubimy to
Oferta

Naucz się handlu!

relacja CrowdTrading na kontach VIP
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMaestroSkrillPaysafecardPrzelewy24
Rekomendacja
Bonusprogram Earn +20% na transakcjech
WarunkiStaking: konieczny wkład minimum 1000 CoinDeal tokenów; Earn: polecenie CoinDeal znajomym
Min. Depozytmin. 10 zł
Opłaty prowizjeprzelewem, Epay, Netellerem darmowe, Skrill 3%, ADVCash 0,5%; wypłaty – 9 złotych za przelew, Skrill, 9 euro za Epay i Neteller; wpłaty kryptowalut darmowe, wypłaty mają prowizje, np. 0,0004-0,0008 BTC, zależnie od adresu e-portfela. Prowizja makera 0,29%, a takera 0,39% dla konta podstawowego. Opłata za nieaktywne konto – 9 dolarów plus 0,79% zdeponowanych środków miesięcznie.
Wpłaty FIATmożliwe tylko dla kont z poziomem weryfikacji średnim i zaawansowanym, konto podstawowe pozwala na wpłaty tylko kryptowalut. Metody płatności: Skrill, Neteller, karty, Payeer, ADVCash, Epay, przelew bankowy. Minimalne wpłaty od 10 EUR/PLN.
Metody płatnościBitcoin, Ethereum, Przelew bankowy, Skrill, Neteller
WalutyPLN, EUR, GBP, USD
RegulatorUSA
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 12/10/2020
Lubimy to
Oferta

Staking CDL do 11% rocznie

program Earn +20% na transakcjech
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
SkrillNetellerPrzelew bankowyBitcoinLitecoin
Rekomendacja
Bonus100% od depozytu
WarunkiBonus 100% od 1 depozytu
obrót x6
kurs min. 1,50
w ciągu 30 dni
Metody płatnościVisa, MasterCard, Trustly, EcoPayz, Revolut, NeoSurf
WalutyPLN, EUR, GBP
LicencjaCuraçao
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 09/10/2020
Lubimy to
Oferta

500 zł BONUS

100% od depozytu
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardTrustlyRevolutEcoPayz
100% od 1 depozytu, obrót x6, w ciągu 30 dni
Rekomendacja
BonusProgram afiliacyjny i konto demo
WarunkiRejestracja konta i polecanie innych inwestorów
Min. Depozyt200 $
Maks. Dźwignia1:500 dla inwestorów detalicznych i instytucjonalnych
Konto demoTAK
Opłaty prowizjeprowizje zależne są od rodzaju konta; min. 0 dol dla konta standard
Metody płatnościVisa, MasterCard, PayPal, Neteller, Skrill, Przelew bankowy, Bpay, Poli
WalutyUSD, EUR, GBP, AUD, JPY, NZD, SGD, CAD, RMB
Samouczki i bank wiedzyTAK
LicencjaSeszele (FSA)
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 07/10/2020
Lubimy to
Oferta

Naucz się handlu!

Program afiliacyjny i konto demo
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardPayPalSkrillNeteller
Rekomendacja
Min. Depozyt25 zł
Opłaty prowizjeprowizja 1,49% dla standardowego kupna/sprzedaży kryptowalut, 3,99% dla kupna natychmiastowego kartą, a brak prowizji dla kupna przelewem SEPA lub stała opłata od 0,15 euro dla transakcji o wartości mniej niż 10 USD do 2,99 euro przy transakcji do 200 dolarów – wybierana jest wyższa wartość. Prowizja maker/taker – flat wynoszące 0,5% przy wolumenie do 10 tys. USD. Prowizja 2% za konwersję między kryptowalutami.
Wpłaty FIATmożliwe kupno kryptowalut kartą lub przelewem bankowym za waluty FIAT, od 25 zł
Metody płatnościSofort, iDeal, SEPA, PayPal
RegulatorUSA
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 09/10/2020
Lubimy to
Oferta

Program EARN

Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
SofortiDealSEPAPayPal
Rekomendacja
Bonus50.000 euro wirtualnej gotówki
WarunkiKontrakty CFD są złożonymi instrumentami finansowymi i korzystanie z nich wiąże się z wysokim ryzykiem szybkiej utraty środków pieniężnych z powodu stosowania dźwigni finansowej. Inwestując w kontrakty CFD u tego dostawcy, 83% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze. Upewnij się, że rozumiesz, jak działają kontrakty CFD i możesz sobie pozwolić na stratę
Min. Depozyt100 euro - min. wolumen handlu
Maks. Dźwigniadla klientów pro: 1:600; dla klientów detalicznych: 1:30
Opłaty prowizje0,03%
Metody płatnościPrzelew bankowy, Visa, MasterCard, Przelewy24, Trustly, Skrill, Neteller, Sofort, Przelew bankowy (Rapid Transfer), BlueCash
WalutyEUR, USD, GBP
InstrumentyKryptowaluty, CDF, Akcje, Metale, Waluty, Towary rolne, ETF, Indeksy Giełdowe, Ropa i gaz
LicencjaCypr
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 16/10/2020
Lubimy to
Oferta

Naucz się handlu!

50.000 euro wirtualnej gotówki
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardPrzelew bankowyPrzelewy24Skrill
Rekomendacja
WarunkiKupno przynajmniej 6 tokenów KuCoin
Maks. Dźwigniax10 na Margin Account
Opłaty prowizjeniska prowizja maker/taker – tylko 0,1%, zmniejszające się wraz z wolumenem handlu prowizje za futuresy – od 0,02% dla makera i 0,06% dla takera. Wypłaty tylko w kryptowalutach, stawki zależne od waluty, za BTC to 0,0005 BTC. Brak innych opłat.
Wpłaty FIATpłatność depozytu tylko w kryptowalutach, brak opłat za wpłaty.
Metody płatnościEthereum, Tether, Bitcoin, simplex, BANXA, PayMIR
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 16/10/2020
Lubimy to
Oferta

KCS Bonus Program

Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
BitcoinEthereumTether
Rekomendacja
Bonus40% z programu afiliacyjnego
+ zniżka na trady BNB
Warunkipolecanie Binance innym użytkownikom
założenie konta i trady z BNB
Opłaty prowizjeprowizja na spoty od 0,1% dla makera i takera do 0,02% dla makera i 0,04% dla takera przy wyższym poziomie VIP, do tego zniżki przy obrocie BNB i programie kickback; na futuresy ciągłe prowizja od 0,02% dla makera i 0,04% dla takera, taniej dla BNB – 0,018% i 0,023% odpowiednio; dla futuresów kwartalnych: maker 0,015%, taker 0,04%. Opłata za wypłaty różni się w zależności od kryptowaluty – przykładowo za BTC trzeba zapłacić 0,0000019 BTC. Brak innych opłat
Wpłaty FIATdepozyt w walucie FIAT – PLN za pomocą Etan – lub kryptowalutach, wpłaty są darmowe
Metody płatnościVisa, MasterCard, Bitcoin, Ethereum, Etana
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 13/10/2020
Lubimy to
Oferta

BONUS

40% z programu afiliacyjnego
+ zniżka na trady BNB
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardBitcoinEthereumEtana
polecanie Binance innym użytkownikom
założenie konta i trady z BNB
Rekomendacja
Bonus€2.50 za miesiąc!
WarunkiSubskrypcja na 2 lata
Metody płatnościVisa, MasterCard, American Express, PayPal, Bitcoin
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 04/09/2020
Lubimy to
Oferta

€2.50 za miesiąc!

€2.50 za miesiąc!
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardPayPalBitcoinAmerican Express
Rekomendacja
Bonus+ przewodnik po kryptowalutach
Warunkirejestracja konta w serwisie
Konto demobrak
Opłaty prowizje1% prowizja dla publikującego ofertę kupna/sprzedaży BTC; pozostałe operacje są darmowe
Wpłaty FIATprzy kupnie bitcoinów metoda płatności zależy od oferenta – może to być BLIK, karta, PayPayl, przelew. Płaci się wskazaną przez oferenta walutą. Możliwa jest sprzedaż jedynie bitcoinów i w tym celu trzeba je wpłacić jako depozyt. Brak możliwości wymiany waluty, to nie kantor, a strona do transakcji między użytkownikami.
Metody płatnościBLIK, Przelew bankowy, Revolut, PayPal, Visa, MasterCard, Maestro
Samouczki i bank wiedzytak
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 24/09/2020
Lubimy to
Oferta

Wymieniaj BTC lokalnie

+ przewodnik po kryptowalutach
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
BLIKRevolutPayPalPrzelew bankowyVisa
Rekomendacja
WarunkiSubskrypcja na 18 miesięcy
Metody płatnościVisa, MasterCard, Maestro, PayPal
WalutyEUR, USD
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 18/09/2020
Lubimy to
Oferta

$2.22 za miesiąc!

Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardMaestroPayPal
Subskrypcja na 18 miesięcy
Rekomendacja
Bonus+ freebet od 5 do 20 euro
Warunkibonus 100% od pierwszego depozytu
obrót x10
w ciągu 7 dni
Metody płatnościVisa, MasterCard, Neteller, Skrill, Skrill Rapid Transfer, Przelew bankowy, NeoSurf, EcoPayz, Litecoin, Dogecoin
Ostatnia AktualizacjaZrecenzowano dnia 17/09/2020
Lubimy to
Oferta

660 zł BONUS

+ freebet od 5 do 20 euro
Bezpieczny Link
Wybierz ulubioną metodę płatności
VisaMasterCardPrzelew bankowyNeoSurfEcoPayz
bonus 100% od pierwszego depozytu
obrót x10
w ciągu 7 dni